Zoeken in blog Tygo

woensdag 13 april 2016

Droogt ie wel....?

Waf,


Vandaag Maikel naar school dus een half uurtje later opstaan yeah, ook is het weer boodschappendag vandaag maar dat is zo gepiept.
Na het opruimen van de boodschappen een klein stukje wezen wandelen waarna het tijd was voor een bakkie koffie.


Tijdens het middageten waren de meiden er ook weer, krijg je met die stage van tegenwoordig, duurt nog korter dan schooldag hihi.
Wel gezellig hoor met zijn allen aan de lunch, hoeft het vrouwtje ook niet alleen te eten niet dat ze dat heel erg vind.
Het weer viel een beetje tegen vandaag de zon wil niet echt, maar de vraag of de was droogt buiten, ik wil wel telkens naar buiten als er een beetje zon te zien is.


Anne moet weer werken dus bijtijds eten voor haar, Maikel mag naar de kapper dus die heeft ook een hoog eet-tempo.
De was is toch droog geworden buiten, lekker fris vinden ze dat hier, tenminste als ik niet te veel scheetjes laat buiten whoehoe.


Savonds weer cursus jippieee, wel veel afwezigen hoor al de teefjes worden nu (voor het eerst) loops en ja dan is het niet verstandig om te komen met al die jonge reuen.
We waren maar met drieën dat betekend wel kei hard werken hoor tjonge jonge en het is toch al vermoeiend zo'n uur cursus dus maar lekker rustig aan daarna want morgen is het weer vroeg dag.


Tygo.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten